LOGO wenst 18 #startcoach-leden succes

Op dinsdagavond 13 september jl. stonden maar liefst 18 enthousiaste beginnende hardlopers klaar voor hun eerste training.

De zomer is weer voorbij en dat betekent dat het #startcoach-project van LOGO, hét project voor beginnende hardlopers uit de regio, weer is begonnen. De komende vier maanden zullen zij, onder begeleiding van LOGO-trainers, twee maal per week gaan trainen. Tijdens het project werken zij aan hun duurvermogen, conditie en looptechniek. LOGO wenst Annagem, Coen, Debbie, Gina, Hans, Ilona, Irma, Joanne, Joost, Jose, Karin, Lisette, Martha, Michael, Miekje, Nonna, Ryanne en Suzanne dan ook heel veel succes én plezier de komende maanden.

Ook beginnen met hardlopen?
Aanmelden voor dit LOGO-project kan nog steeds via onze website, www.logogeldrop.nl. Hier staat alle informatie over dit trainingsprogramma en LOGO beschreven. Na aanmelding ben je nog geen LOGO-lid, maar je kunt binnen deze periode wel aan alle overige activiteiten deelnemen met dezelfde condities als LOGO-leden. Iets voor jou?

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.