Testloop voor Marathon Eindhoven

LOGO organiseert op zondag 18 september a.s. een Testloop voor iedereen ter voorbereiding op de verschillende onderdelen van Marathon Eindhoven.

Deze Testloop wordt voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar trok de loop zo’n 50 fanatieke hardlopers op de verschillende afstanden: 9 – 15 – 30 kilometer voor respectievelijk de kwart, halve en hele marathon. Dus wil jij je conditie peilen en wil je weten hoe je ervoor staat? Dan ben je van harte welkom! De 30 km start om 08.00 uur en de 9 en 15 km om 09.00 uur. Alle afstanden starten vanaf de LOGO-accommodatie (Zwembadweg 13 te Geldrop). Je kunt daar omkleden en na afloop douchen.

Inschrijven
Omdat er met startnummers en een tijdklok wordt gewerkt is het van belang dat de deelnemers zich inschrijven. Voorinschrijven kan t/m 16 september via www.inschrijven.nl en dan is de loop gratis. Na-inschrijven kan op de testdag vanaf 07.45 uur op de LOGO-accommodatie. In dat geval vragen wij een kleine bijdrage van € 2,00. Meer informatie over deze Testloop is te vinden op www.logogeldrop.nl. Tot dan!

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.