Grote boeken- en vlooienmarkt Actie voor Haïti

Vele duizenden boeken, tientallen tafels vol met serviesgoed, hebbedingetjes en speelgoed. Apparatuur, schilderijen, honderden dvd’s en nog veel meer. Het is allemaal te koop op de grote boeken- en vlooienmarkt van Stichting Actie voor Haïti op zondag 4 september.

De vrijwilligers van Actie voor Haïti hopen dat het zondag 4 september gezellig druk wordt in wijkcentrum De Dreef. De boeken- en vlooienmarkt is van 11.00 tot 15.00 uur in De Dreef aan de Willem Barentszweg 69 te Geldrop, bij Winkelcentrum Coevering. De entree is vijftig cent.

De volledige opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in Haïti, een van de armste landen ter wereld. Actie voor Haïti steunt al meer dan tien jaar projecten voor kinderen in Haïti . De stichting biedt heel concreet een aantal kinderen in Haïti de mogelijkheid om onderwijs te volgen door geld beschikbaar te stellen voor lesmateriaal zodat de kinderen naar school kunnen gaan. Door kinderen een kans te geven onderwijs te volgen, geef je ze een kans op een toekomst. Samen maken we een klein verschil.

Kijk voor meer informatie over de stichting en de projecten op www.actievoorhaiti.com en op Facebook.