LOGO Trimloopcyclus was geweldig

Dat was hem dan, de LOGO Trimloopcyclus van 2016. Drie geweldige edities, waarvan de laatste op dinsdag 21 juni jl. was. In totaal liepen bijna 500 deelnemers mee met dit jaarlijks terugkerend hardloop- en wandelevenement.

Voor de derde keer op rij waren er ruim 150 lopers uit de regio (Geldrop, Heeze, Nuenen en zelfs Sint-Oedenrode) naar de trimloop gekomen. Ieder met een eigen doel: de 5km uitlopen, een PR (persoonlijk record) lopen of vooral genieten van de natuur. Elke prestatie werd traditiegetrouw beloond met een lekkere verrassing. Na deze laatste LOGO Trimloop werden de deelnemers dan ook verrast met een overheerlijk ijsje van LOGO’s eigen ambachtelijke ijsmeester Roy.

LOGO bedankt…
LOGO wil graag alle deelnemers, of zij nou 1, 2 of 3 keer mee hebben gedaan, bedanken voor de topprestaties en de gezelligheid. Daarnaast wil LOGO graag Manege de Meijldijk, Run2Day Eindhoven en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, ondersteuning en/of sponsoring. We zien jullie graag bij ons volgende evenement: de Strabrechtse Heideloop (30 augustus a.s.).

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.