Stichting O.K.I.

Stichting O.K.I. zorgt onder andere voor schoolboeken, schoeisel, vaccinaties en schooluniformen. Wij zijn nu al 17 jaar bezig en inmiddels hebben al een aantal van onze pupillen een goede baan gevonden, dankzij diploma’s. Hanny is dan ook zeer trots op deze resultaten en iets betekenen voor de medemens staat bij haar dan hoog in het vaandel. Hanny Beer zelf geboren in Indonesie, is initiatiefneemster van Stichting Onderwijs voor Kinderen in Indonesie. Het doel van de stichting is om kinderen, waarvan de ouders te weinig geld hebben, onderwijs te laten volgen.

Dit jaar waren wij voor de vierde keer vertegenwoordigd op de Meise Mert. Wij gaven een voorlichting over onze stichting en verkopen loten ter ondersteuning van het doel van de stichting. Ook zijn er enthousiaste vrijwilligers/sters die bij u aan de deur loten komen verkopen. Deze loten worden voor slechts 1 euro aangeboden en de hoofdprijs is een week-endje weg in eigen land. Vorig jaar heeft mevr. C. van Slijp de hoofdprijs gewonnen. Het werd een week-endje Domburg.

Wilt U bijdragen aan een betere toekomst voor deze kinderen? Koop dan een lot! Wellicht wordt uw bijdrage beloond met een week-endje weg. Naast het verkopen van loten, loopt de penningmeester van deze stichting reeds vele jaren de marathon in Eindhoven, waarbij hij zich laat sponsoren voor de stichting.

Ook eigen bijdragen zijn natuurlijk welkom en kunnen worden gestort op bankrekening:
NL 62 ABNA 0534 4675 04 t.n.v. Stichting Onderwijs voor Kinderen in Indonesie.

Wie meer wilt weten over Stichting O.K.I. kan contact opnemen met voorzitster/oprichtster: Hanny Beer, tel. 040-280 28 25 of u kunt ook mailen: stichting.oki2@gmail.com
Uitslag van de loterij wordt op onze website vermeld. http://www.onderwijskinderenindonesie.nl