LOGO viert 30-jarig bestaan

Officieel is het nog niet zo ver, maar afgelopen zaterdag vierde LOGO haar 30-jarig jubileum alvast met haar leden.

LOGO is opgericht in 1986 en bestaat in 2016 dus dertig jaar. Om dit te vieren organiseerde de vereniging een gezellige feestdag voor al haar leden en hun gezinnen. De dag begon om 13.00 uur met spelletjes voor jong en oud, gevolgd door een overheerlijke barbecue en afgesloten met een spetterend LOGO-feest. Het weer was prima en paste perfect bij thema voor die dag: beachparty. In totaal waren er ruim 180 feestgangers, waaronder een aantal leden die al vanaf het begin af aan lid zijn van de lopersgroep.

In totaal organiseert LOGO 30 (kleine) activiteiten om haar jubileum te vieren. Officieel bestaat de vereniging op 22 oktober 2016 precies dertig jaar.
Over LOGO Geldrop

Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.