Mooie eerste LOGO Trimloop

Op dinsdagavond 19 april stonden bijna 200 fanatieke deelnemers uit de regio klaar voor hun sportieve prestatie: de 1e LOGO Trimloop van dit jaar.

De gezellige en sportieve avond begon met het startschot voor de wandelaars. Nadat zij de hoek om waren en vertrokken richting de bossen tussen Geldrop en Heeze stonden de kinderen al klaar voor hun warming-up. Om 19:00 uur was het namelijk hun beurt. En ze hadden er duidelijk zin in. Sommige liepen 1 km en andere kozen voor de dubbele afstand. Na de topprestaties van de kinderen was het de beurt aan de hardlopers, de trimloop. Het parcours bracht hen over een mooie route van 5 km met variërende ondergronden. Precies de helft, 60 deelnemers, liep één ronde. De andere helft liep er twee, in totaal dus 10km.

De foto’s van deze eerste gezellige LOGO Trimloop kun je vinden op www.logogeldrop.nl. De uitslagen zijn te vinden op www.uitslagen.nl.

Volgende editie
De volgende LOGO Trimloop is op dinsdagavond 17 mei. Wil je mee doen? Leuk! Je kunt je vanaf nu al voorinschrijven via www.inschrijven.nl. Kijk voor meer informatie op onze website, www.logogeldrop.nl, of op onze Facebookpagina (LOGO Geldrop). We zien je daar!

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.