Dynacorium viert 10-jarig bestaan

Praktijk voor huidtherapie Dynacorium opende in mei 2006 haar deuren in het Paramedisch Centrum – West; zondag 1 mei wordt het 10-jarig bestaan gevierd met een open dag op deze locatie in Helmond. Op de open dag is iedereen van harte welkom die nieuwsgierig is naar de praktijk, het vak huidtherapie of de medewerkers. Tevens wordt het nieuwe logo en bijbehorende nieuwe website op deze open dag gepresenteerd.

Kijk voor meer informatie op www.dynacorium.nl of volg Dynacorium op Facebook of Twitter. Nieuwsgierig naar het vak huidtherapie of het nieuwe logo van Dynacorium? Kom naar de open dag op zondag 1 mei tussen 11.00 en 15.00 uur op de Mierloseweg 132 te Helmond en maak kennis met dit bijzondere vak en de huidtherapeuten van Dynacorium. U gaat niet met lege handen naar huis!

Dynacorium is een dynamische praktijk voor huidtherapie waar men terecht kan voor zeer diverse huidproblemen. Denk aan adviezen bij een droge huid, maar ook voor overbeharing, acne, couperose, pigmentvlekken en het aanmeten van steunkousen kan men bij de huidtherapeuten op de Mierloseweg terecht. Voor (brandwond)littekens is men hier ook zeker op het juiste adres; met een specialist in ‘huidtherapie na brandwonden’, endermotherapie en bijvoorbeeld de nieuwste behandeltechniek microneedling. Het motto van de praktijk: ‘Uw huid verdient onze aandacht!’ is de huidtherapeuten van Dynacorium op het lijf geschreven. Want de aandacht is breed, zoals bijvoorbeeld bij vrouwen na borstkanker. Zij hebben vaak last van vochtophoping wat door de huidtherapeuten behandeld kan worden. Maar naast die massages, wordt ook verder gekeken. Is een steunkous noodzakelijk? Dan zo mogelijk wel een die bij de patiënt past, bijvoorbeeld in de kleur rood of met een motief erin. Het streven naar een goede oplossing in iedere situatie is een uitdaging die de vier huidtherapeuten dagelijks graag aangaan. Iedereen verdient een mooie huid!