LOGO helpt je naar Marathon Eindhoven

Bij LOGO beginnen de eerste trainingen voor Marathon Eindhoven weer in mei. Het LOGO for it!-project bereidt jou als loper voor op de hele, halve óf kwart marathon van Eindhoven.

Onder begeleiding van onze trainers gaat een groep gelijkgestemden trainen voor dit mooie en grote hardloopevenement. Voor het eerst zal het LOGO for it!-project lopers uit de regio voorbereiden op drie afstanden: de hele marathon, de halve marathon en de kwart marathon. De deelnemers voor de hele en halve marathon zullen drie keer per week trainen. De deelnemers voor de kwart marathon trainen 2 keer per week.

Mee doen?
Op zondag 15 mei zal het trainingsprogramma beginnen. Tijdens de eerste training(en) zal er gekeken worden bij welke groep je aan kunt sluiten. Zo train je altijd op je eigen niveau en bereiden wij je voor op jouw hardloopdoel. Voor welke afstand zou jij willen trainen: 10, 21 of 42km? Meer informatie is te lezen op www.logogeldrop.nl.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.