Project “Ons Kasteel Geldrop”

Geïnspireerd door “Humans of New York” van fotograaf Brandon Stanton, is ook op Kasteel Geldrop een social media project ontwikkeld en inmiddels ook al in de lucht gegaan. Els Luijerink (bestuur Kasteel Geldrop) en Elzelien Goossens (vrijwilliger Kasteel Geldrop) zijn de initiatiefnemers van de werkgroep die enkele weken geleden speciaal hiervoor is opgericht.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de volgende link:
onskasteelgeldrop. Heeft u ook een bijzonder verhaal in relatie tot het kasteel en wilt u dat graag delen? U kunt zich aanmelden via info@kasteelgeldrop.nl en vermeld de naam Els Luijerink.

Doel van project “Ons Kasteel Geldrop”: bezoekers die op enigerlei wijze een connectie met ons kasteel hebben met foto en verhaal in beeld te brengen. Foto’s en tekst worden via Facebook, Twitter en Instagram verspreid, natuurlijk met toestemming van de personen zelf. Zo wordt de “digitale schatkamer van Kasteel Geldrop” voor mensen over de gehele wereld geopend en de inhoud zichtbaar gemaakt.

Eén van de werkgroepleden, Rob Coers, een expert op ICT-gebied, heeft de leiding op zich genomen om één en ander technisch op te zetten en te ondersteunen.

Professionals maken de foto’s en schrijven of bewerken de begeleidende teksten. Gedurende het hele jubileumjaar zal deze website actief blijven en wie weet hoe lang nog daarna.