Begin 2016 vitaal en gezond

Hét project voor beginnende hardlopers

Wil je 2016 goed, vitaal en gezond beginnen? Heb je al eens gedacht aan hardlopen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Vind je het leuk om te trainen in groepsverband? Of heb je eerder hardgelopen, maar wil je het weer oppakken? Dan hebben wij wat jij zoekt. Op 12 januari a.s. begint het #startcoach-project van LOGO: hét project voor beginnende hardlopers uit de regio.

Tijdens het 4 maanden durende project train je twee maal per week: dinsdag- en donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur. Tijdens het project werken gecertificeerde trainers samen met jou aan je conditie, duurvermogen en zorgen jullie er samen voor dat je de juiste looptechnieken onder de knie krijgt. We zorgen er bij LOGO altijd voor dat je op je eigen niveau traint. Tijdens het programma zijn er daarom ook al mogelijkheden om door te stromen naar een hogere groep.

Informatiebijeenkomst
Lijkt dit je wat en wil je meer weten? Op woensdagavond 6 januari organiseert LOGO een gratis toegankelijke informatiebijeenkomst. Deze avond gaat over het #startcoach-project en over beginnen met hardlopen. Iedereen is welkom; ook als je nog niet zeker weet of je wilt beginnen met #startcoach. Deze bijeenkomst vindt plaats op het Tournooiveld 10a te Geldrop en start om 20:00 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor #startcoach kan nu al via onze website: http://www.logogeldrop.nl. Hier staat tevens uitgebreid alle informatie over dit project en LOGO beschreven. Na aanmelding ben je nog geen LOGO-lid, maar binnen deze periode kun je gewoon aan alle overige activiteiten deelnemen met dezelfde condities als LOGO-leden.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.