Eerste Haïti dag in Geldrop

Er is een mini boeken- en vlooienmarkt en er zijn hapjes. Mooie spullen uit Haϊti en huisgemaakte soep. Een veiling, fotopresentatie en informatie over Haϊti. Stichting Actie voor Haϊti viert het tienjarig bestaan met de eerste Haϊtidag op zaterdag 24 oktober.

De Haϊtidag start om 11.00 uur. Tot middernacht zijn er tal van activiteiten in wijkcentrum De Dreef bij winkelcentrum Coevering te Geldrop. Activiteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een grabbelton, de hele dag draait er een fotopresentatie. Vrijwilligers maken soep en hapjes en zijn op pad geweest voor prijzen van de loterij en veiling.

’s Avonds gaat voorzitter Martin wellicht naar de kapper: als er minimaal driehonderd euro wordt opgehaald krijgt hij een knipbeurt. Uit Haϊti komen leuke creatieve artikelen. Op de mini boeken- en vlooienmarkt kan iedereen naar hartelust rondsnuffelen. De vrijwilligers van Stichting Actie voor Haϊti hopen dat heel veel mensen een bezoek willen brengen aan de eerste Haϊtidag. De Haϊtidag duurt van 11.00 tot 24.00 uur, de toegang is gratis.