Doe ook mee met het Integratiediner op 8 oktober…..!

Bij het Integratiediner gaat het om het verbinden van mensen + het vieren van verschillen = het benutten van kansen

Op donderdag 8 oktober 2015 vindt het Nationaal Integratiediner plaats. Het Nationaal Integratiediner is een initiatief waar jaarlijks honderden organisaties aan deelnemen en waar vele duizenden Nederlanders en niet-Nederlanders van diverse afkomst bij elkaar aan tafel schuiven met als doel om meer verbinding te creëren. Door samen te eten leren zij elkaars cultuur beter kennen en begrijpen.

Bij het horen over dit geweldige initiatief, was het meteen duidelijk voor Irene van Donselaar, medewerker LEVgroep, hier doen wij in Geldrop-Mierlo ook aan mee!
In woningbedrijf Wooninc. is de ideale partner gevonden. Medewerkers Kristel Tholen en Jeroen Tielemans waren direct enthousiast. Zij stellen de ontmoetingsruimte in Magdalenahof beschikbaar. Hier is ook een goede keuken bij aanwezig voor het opwarmen en afbakken van gerechten.
De opzet was snel gemaakt. Het streven is om 50 mensen van diverse culturele achtergrond voor elkaar te laten koken en samen te eten.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u deelnemen aan dit fantastische multiculturele diner?! Geef u dan op vóór 1 oktober via telnr 040-4012617 of te mailen naar magdalenahof@wooninc.nl , liefst samen met een buur(t)man of –vrouw met andere culturele achtergrond). U mag ook kinderen opgeven En breng een gerecht uit eigen cultuur mee voor ca 5 personen. Bij opgave graag laten weten met hoeveel u komt.
Ook muziekinstrumenten zijn van harte welkom tijdens dit gezellige diner om het geheel muzikaal te ondersteunen!

Denk eraan dat er slechts plek is voor 50 personen. Geef u zich dus zo snel mogelijk op!