LOGO wenst #startcoach-leden succes

Dinsdagavond 8 september was het zover; het begin van het #startcoach-project voor beginnende hardlopers van LOGO. De eerste meters zijn inmiddels afgelegd en de eerste spierpijn is een feit.

In totaal heeft LOGO (tot op heden) 22 nieuwe #startcoach-leden mogen ontvangen. Deze leden komen uit verschillende plaatsen uit de regio. Ieder met zijn/haar eigen doel en reden. De één wil fit worden, de ander heeft een stok achter de deur nodig en weer een ander loopt liever in een groep dan alleen. De komende 4 maanden zullen zij twee maal per week gaan trainen. Tijdens het project werken zij aan duurvermogen, conditie én looptechniek. Altijd onder begeleiding van gecertificeerde trainers.

Aanmelden kan nog steeds
Aanmelden voor dit LOGO-project kan nog steeds via onze website, http://www.logogeldrop.nl. Hier staat alle informatie over dit trainingsprogramma en LOGO beschreven. Na aanmelding bent u nog geen LOGO-lid, maar u kunt binnen deze periode wel aan alle overige activiteiten deelnemen met dezelfde condities als LOGO-leden.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.