Opening Brede School Coevering

Op een heerlijk zonnige middag in september werd de Brede School Coevering officieel geopend. De school was al een half jaar in gebruik en dan wordt het natuurlijk tijd voor een officiële opening. De wethouders Hoekman en Verdouw knipten samen met een reuze schaar een lint door. Dat zo’n klus nog niet zo eenvoudig is laten de foto’s zien.

Audrey Smits (moeder en zangeres) zorgde samen met Rita van der Werf (directeur) voor de muzikale ondersteuning die prima klonk. Tijdens de opening was het een drukte van jewelste op de speelplaats. Veel ouders waren komen kijken en natuurlijk stonden alle kinderen buiten. Voor ieder kind was er een lekker schaaltje vers fruit.

Na de opening mochten de genodigden een kijkje nemen in de nieuwe school. Een fraai gebouw met kleurrijke lokalen en gangen, met leuke doorkijkjes, speciale accenten en veel ruimte. Iedereen is enthousiast over deze nieuwe school. Ik sprak een aantal leidsters die allemaal erg in hun nopjes waren met dit nieuwe onderkomen en als je zelf in deze school rondloopt kun je ze geen ongelijk geven.

Ook deze middag zijn er weer de nodige foto’s gemaakt. Kijkt u maar eens mee.