Open dag De Dreef en Braderie Coeverie

Er is zondag 20 september van alles te doen in de Coevering. Wijkcentrum De Dreef en de ondernemers van Winkelcentrum Coevering organiseren samen een groots evenement met vermaak voor iedereen. Op 20 september is de jaarlijkse open dag van De Dreef, in combinatie met de braderie Coeverie van Winkelcentrum Coevering.

Op het parkeerterrein tussen het wijkcentrum en het winkelcentrum staan tientallen kramen met ondernemers die een breed scala producten aanbieden. De winkels in Winkelcentrum Coevering zijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend. De ondernemers hebben weer extra hun best gedaan om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor u, met speciale aanbiedingen, proeverijen en speciale acties. Verder zijn er activiteiten in en rond het winkelcentrum, dus alle ingrediënten voor een gezellige dag zijn aanwezig.

Open dag
Wijkcentrum De Dreef houdt zondag 20 september de jaarlijkse open dag. Binnen en buiten De Dreef presenteert een aantal verenigingen zich. Buiten staat een podium met groot terras. De podiumactiviteiten beginnen om 12.30 uur, maar uiteraard bent u daarvoor al welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken met De Dreef en de activiteiten die er het hele jaar zijn.

Op het podium bij De Dreef zijn er diverse optredens. Er is muziek van Duo Twilight en verschillende artiesten. De Dreef biedt onderdak aan tal van groepen en organisaties. Tijdens de open dag zijn er op het buitenpodium optredens van onder meer countrygroep The Wolf Spirit, GMC en de PVGE country groep. De jeugdgroep van De Dreef presenteert zich en er is een rad van fortuin, waarvan de opbrengst bestemd is voor de jeugdactiviteiten van De Dreef.

Onder meer Fotoclub De Dreef, EHBO Geldrop, The Boogie Academy en Actie voor Haïti doen mee aan de open dag en braderie. Uiteraard is er op de open dag ook alle informatie te krijgen over de vele activiteiten in De Dreef.

De ondernemers van Winkelcentrum Coevering en de vrijwilligers van De Dreef hopen op veel belangstelling van het publiek. Er is vermaak voor jong en oud, acties en aanbiedingen en volop gezelligheid. De toegang is uiteraard gratis.

Voor meer informatie kijk op www.wijkcentrumdedreef.nl en de facebookpagina van De Dreef.