LOGO organiseert Testloop voor Marathon Eindhoven

LOGO organiseert op zondag 20 september a.s. een gratis Testloop voor eenieder ter voorbereiding op de verschillende onderdelen van Marathon Eindhoven.

Deze Testloop wordt voor de tweede keer dit jaar georganiseerd. De eerste editie trok zo’n 50 fanatieke hardlopers op de verschillende afstanden: 8 – 15 – 30 kilometer voor respectievelijk de kwart, halve en hele marathon. Dus wil jij je conditie peilen en wil je weten hoe je ervoor staat? Dan ben je van harte welkom! De 30 km start ditmaal om 8.00 uur en de 8 en 15 km om 9.00 uur. Alle afstanden starten vanaf de LOGO-accommodatie (Zwembadweg 13 te Geldrop). Je kunt daar omkleden en na afloop douchen.

Inschrijven
Omdat er met startnummers en een tijdklok wordt gewerkt is het van belang dat de deelnemers zich inschrijven. Dit kan per e-mail naar Egon Triki via loopvogel@onsmail.nl. Na-inschrijven kan op de testdag vanaf 07.45 uur tot uiterlijk 08.50 uur op de LOGO-accommodatie.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.