Hét project voor beginnende hardlopers

Wil jij beginnen met hardlopen? En wil je dit niet alleen doen? Op 8 september a.s. begint het #startcoach-project van LOGO weer. Hét project voor beginnende hardlopers uit de regio.

Wil jij beginnen met hardlopen, wil je het hardlopen weer oppakken of loop je gewoon liever in een groep? Welke reden ook, je bent van harte welkom! Het project duurt 4 maanden en samen met gelijkgestemden train je twee maal per week; dinsdag- en donderdagavond. Tijdens het project werk je aan je duurvermogen, conditie én looptechniek. En dat alles onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Bij LOGO train je altijd op je eigen niveau en er zijn mogelijkheden om al gedurende het programma door te stromen naar een hogere groep.

Informatiebijeenkomst
Op woensdag 2 september organiseert LOGO een gratis toegankelijke informatiebijeenkomst. Deze avond gaat over het #startcoach-project én over het beginnen met hardlopen. Alle beginners zijn van harte welkom, ook als je nog niet zeker weet of je wilt starten. De bijeenkomst zal plaatsvinden op het Tournooiveld 10a te Geldrop en start om 20:00 uur.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden voor dit LOGO-project kan al via onze website, http://www.logogeldrop.nl. Hier staat alle informatie over dit trainingsprogramma en LOGO beschreven. Na aanmelding bent u nog geen LOGO-lid, maar u kunt binnen deze periode wel aan alle overige activiteiten deelnemen met dezelfde condities als LOGO-leden.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.