Genieten van de Strabrechtse Heide(loop)

De Strabrechtse Heideloop (dinsdag 25 augustus) is de tweede loop van trimloopcyclus Geldrop-Mierlopen 2015. De Strabrechtse Heideloop heeft verschillende mooie routes over de prachtige Strabrechtse Heide en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Jong en oud, iedereen is welkom om te genieten!

Door het succes van afgelopen jaar heeft LOGO (de organisatie) besloten om door te gaan met de nieuwe afstand van 6,2 kilometer. Zo kunnen de hardlopers voortaan kiezen uit drie routes: 3,4 km – 6,2 km – 10 km. Maar dat is niet alles. Ook alle wandelaars uit de regio zijn van harte welkom. Voor hen is een prachtig parcours van 9 km uitgestippeld. Alle afstanden starten en finishen bij Manege Meulendijks (Strabrechtseheideweg 6 te Heeze). Het eerste startschot zal om 18.45 uur gelost worden.

Ook genieten van de Strabrechtse Heide?
Schrijf je dan nu al in! Voorinschrijven kan t/m vrijdag 21 augustus via http://www.inschrijven.nl. Inschrijven op de wedstrijddag zelf kan tot 10 minuten voor de start. De jeugd (onder 16 jaar) mag gratis deelnemen. Volwassenen (vanaf 16 jaar) betalen €5,00. Kijk voor meer informatie over LOGO en andere wedstrijden op http://www.logogeldrop.nl.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.