Bloem en pracht op Landgoed Kasteel Geldrop

Zondag 23 augustus 2015 van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Landgoed Kasteel Geldrop houdt op zondag 23 augustus een tuinfair onder de naam “Bloem en Pracht” omdat het alles in huis heeft om een prachtig decor te bieden aan deelnemende bedrijven en kunstenaars die iets creatiefs te bieden hebben op tuingebied en alles wat raakt aan het buitenleven en het gevoel om te genieten van de natuur in zomerse sferen. In de kamers van het kasteel, op een route in het park, in de Baron z’n Hof, bij de Kasteelhoeve en edelsmid Ingrid van Doesburg in het voormalig washuisje, de Kinderboerderij, kortom overal kunnen de bezoekers gratis genieten van bloem en pracht.
Deelnemers op tuingebied zijn o.a. Kwekerij Muyderman, De Walburg, Rosarium Lottum, Dahliaclub Veldhoven, de Baron z’n Hof , Kwekerij van Nature, van Grootel blauwe bessen.

Voor de inwendige mens wordt gezorgd door Juutssoeperie, Bijzondere smaken en de Kasteelhoeve. Ook aan de creatieve bezoekers is gedacht; Buro E uit Geldrop(design),Jan van der Laan, Maartje Bertens(vilt) Miho van Asten, Mini Gardens, Ollas Ollas waterpotten, bloemensierkunst van de hofdames, keramiek etc. Botanisch schilderen in de tuin en in het kasteel, Atelier tante Betsie, de Bezige Bij, Mezenmandjes van Mieke Langenhuizen. In de expositieruimte exposeert Peter Rooyakkers met aquarellen. In het Kasteel vertelt Marianne Menting verhalen en ook de tijdschriften Brabeau en Seasons zijn present. De organisatie krijgt ondersteuning van ABNAMRO Doet, waarbij medewerkers van het bedrijf daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken.

Aangezien de tuinfair een primeur is voor Landgoed kasteel Geldrop hoopt de organisatie op veel belangstelling en mooi weer.