Verloren en gevonden voorwerpen doorgeven aan de gemeente

Gemeentenieuws

Bent u iets verloren, of heeft u iets gevonden? Dan kunt u dit doorgeven aan de gemeente. Als er iets is gevonden wat lijkt op het voorwerp dat u kwijt bent, kunt u bij ons komen kijken. Als het voorwerp inderdaad van u is, mag u het meenemen.

Voorwaarden
U moet kunnen laten zien dat het voorwerp van u is. Neem daarom een bon, een foto, of een garantiebewijs mee. Heeft u geen bon, foto of garantiebewijs? Dan moet u het voorwerp kunnen beschrijven, bijvoorbeeld het merk of een detail. Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee.

Foto’s
Op de website www.geldrop-mierlo.nl staan foto’s van wat er allemaal binnen is gekomen bij de gemeente. Herkent u iets wat van u is? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 040.

Aangifte doen
Als er iets van u is gestolen, moet u hiervan aangifte doen bij de politie. U kunt aangifte doen bij het politiebureau, maar in veel gevallen kan dat ook via http://www.politie.nl.
Als u een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs bent verloren of het is gestolen, moet u altijd contactnemen met de gemeente. We zorgen ervoor dat het document als vermist wordt geregistreerd om identiteitsfraude te voorkomen.

Een gedachte over “Verloren en gevonden voorwerpen doorgeven aan de gemeente

 1. fanny de waal 11/09/2015 / 09:44

  Waar kan ik spullen die kwijtgeraakt zijn in het winkelcentrum melden?
  Gisteren is mijn dochter haar gymtas in de taxi vergeten. Chauffeur kwam erachter en heeft de tas daarna aan de deur gehangen bij het verkeerde huis. Deze mensen hebben de tas vervolgens in de hal van het winkelcentrum gedropt helaas. Daar lag deze vanmorgen niet meer dus waarschijnlijk door beveiliging verwijderd. Jumbo en lidl hadden niks ontvangen.

  Hopelijk vinden wij via deze manier de tas terug. Het gaat om een blauwe tas met paard erop. In de tas zitten gymspullen en een handdoek.

  mvg fanny de waal, bosrand 1

  Like

Reacties zijn gesloten.