Je buurt, straat of flat leuker, socialer en veiliger…?

Doe mee aan burendag op 25, 26 of 27 september aanstaande!

Wat en wanneer
Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 25,26 en/of september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Dat kan op allerlei manieren. Denk aan: je buurt schoner en gezelliger maken, een spellendag organiseren, of een ‘heitje voor een karweitje’ in je buurt, een sportactiviteit of ga gewoon gezellig koffie drinken met elkaar enz. enz. Voor meer informatie kijk op de website www.burendag.nl

Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in. Douwe Egberts zorgt voor de koffie. Bij het Oranjefonds kun je subsidie aanvragen tot max €450,- (hier zijn wel regels aan verbonden)

Ondersteuning LEVgroep
Stichting LEV groep ondersteunt het initiatief ‘Burendag 2015’ en wil wijken, buurten en inwoners van Geldrop-Mierlo stimuleren iets te ondernemen op 25, 26 of 27 september 2015.

Je kunt bij LEVgroep terecht voor:
– Ideeën voor activiteit
– Ondersteuning bij de voorbereiding (we stellen draaiboek beschikbaar!)
– Zo nodig advies bij het aanvragen van geld bij het Oranje Fonds (maximaal €450,-)

Wil je gebruik maken van deze LEV ondersteuning, dan kun je terecht bij:
Hilke van der Zanden, Marlies van Elderen of Irene van Donselaar via telnr: 040 286 75 25
of per email: steunpuntvrijwilligerswerk@levgroep.nl