De vrijwilligers van ‘de ruimte’ in Geldrop nemen afscheid

Organisator en initiatiefnemer Elly Fekkes stopt na 6 jaar met haar vrijwilligerswerk voor ‘de ruimte’. De beslissing hiertoe was niet gemakkelijk. Ze heeft zich met hart en ziel ingezet om kunstenaars een geweldige en professioneel ogende expositiemogelijkheid te bieden. Ook bezoekers wisten van heinde en verre ‘de ruimte’ steeds beter te vinden. De groepsexposities met diverse disciplines kunst, waren steeds laagdrempelig, verrassend en heel gevarieerd. En dat werd gewaardeerd, zo bleek steeds weer uit de reacties van de bezoekers.

‘de ruimte’ heeft in Sigrid Rhemrev van de Kunstzaal Bibliotheek Dommeldal in Mierlo, een geweldige opvolger gevonden. Elly Fekkes en de fantastische groep van gastvrouwen- en heren zullen Sigrid Rhemrev voorlopig nog blijven ondersteunen, zodat zij een goede start kan maken met de nieuwe ‘de ruimte’.

De afgelopen 5 zomers hebben de gastvrouwen en –heren van ‘de ruimte’ hun eigen werk geëxposeerd. Deze zomerexposities waren heel succesvol en werden enorm goed bezocht.

Op 12 juli 2015 is om 3 uur de opening van de laatste zomerexpositie “Effekkes”. Vooral met name de vele vaste bezoekers zijn van harte uitgenodigd om dan afscheid te komen nemen van ad J. van Vegchel, Antonia Coolen, Ans Lammers, Elly Fekkes, Hans van Haastert, Ine Knapen, Inke Vogels, Lies Vogelzang en Ria Amesz. Ook kunnen ze kennis komen maken met Sigrid Rhemrev.

U vindt ‘de ruimte’ in het voormalige postkantoor van Geldrop aan de Molenstraat 2 in Geldrop. ‘de ruimte’ is op zaterdag- en zondagmiddag open van 1 tot 5 uur. De toegang is gratis. De expositie “Effekkes” duurt van 12 juli t/m 28 augustus. Kijk voor meer info op http://www.efekkes.nl/deruimte