Midzomernachtrun in Gent werd geslaagde missie van LOGO

64 LOGO-hardlopers en –supporters hebben genoten in Gent

Met een volle bus en een personenauto vertrok een delegatie van 64 hardlopers en supporters naar het schitterende Gent (B) om deel te nemen aan de sfeervolle Midzomernachtrun door het centrum van Gent.

Op zaterdag 20 juni was om 22.00 uur, onder het geknal van een spetterend vuurwerk, de start van de Midzomernachtrun in Gent. De meegereisde supporters waren toen al onderweg naar het supporterspunt halverwege de route. Onderweg hebben de lopers kunnen genieten van de sfeervolle verlichting in het centrum, maar ook van de honderden brandende kaarsen langs delen van het parcours en de opzwepende muziek van diverse bandjes. Ook klonk er muziek vanuit bootjes op de grachten. De atleten van LOGO hebben gezellige groepjes gevormd en hebben zo hun 10 of 15 kilometer afgelegd. Genieten van de sfeer en onderlinge gezelligheid was deze keer het motto. Dus geen gejaag om snelle tijden te scoren. Halverwege het parcours stonden de meegereisde supporters gewapend met vlaggen de delegatie uit Geldrop aan te moedigen. Ook de duizenden andere deelnemers konden genieten van deze spontane supportersploeg.

Eenmaal terug bij de finish was er een Midzomernachtrunfeestgedruis tot in de kleine uurtjes, waarbij eenieder ook nog eens kon genieten van een gratis verstrekt Gents Strop (héél lekker biertje, mag je wel zeggen). Na het nuttigen van o.a. de nodige ‘strops’ en dansen/hossen op de muziek vertrok de LOGO-bus met de laatste feestgangers om 02.30 uur richting hotel voor een welverdiende en broodnodige nachtrust. De organisatie van het evenement, onder de bezielende leiding van Geert Gysel, heeft alle mogelijke service en ondersteuning geboden; gewoon voortreffelijk. Op zondag heeft het gezelschap nog volop genoten van al het schoons Gent te bieden heeft. Aan het einde van de middag vertrok de delegatie weer richting Geldrop.

De uitslagen en foto’s zijn te vinden op de website www.logogeldrop.nl. Wil je meer weten van onze reisjes en/of overweeg je lid te worden als hardloper of wandelaar? Raadpleeg de website en neem contact met ons op of meld je aan voor enkele gratis proeftrainingen.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.