LOGO Trimloopcyclus groot succes!

Bijna 600 deelnemers tijdens hardloop- en wandelevenement

De LOGO Trimloopcyclus was ook dit jaar weer een groot succes! Met in totaal bijna 600 deelnemers kan de organisatie zeer tevreden terugkijken op dit jaarlijks terugkerend hardloop- en wandelevenement.

Dinsdagavond 16 juni stond in het teken van de laatste LOGO Trimloop van 2015. Voor de derde keer op rij waren er ongeveer 200 deelnemers op het evenement afgekomen. Het mooie weer, het leuke parcours en de enthousiaste sportievelingen maakte ook deze editie tot een groot succes. Na de sportieve prestatie was er weer een overheerlijke verrassing in de vorm van een ijsje van LOGO’s eigen ambachtelijke ijsmeester Roy. Een lekkere prijs die elke deelnemer kreeg voor zijn of haar prestatie.

LOGO bedankt…
LOGO wil graag allereerst alle deelnemers, of zij nou 1, 2 of 3 keer mee hebben gedaan, bedanken voor de gezelligheid! Daarnaast wil LOGO graag Manege de Meijldijk, Run2Day Eindhoven en alle vrijwilligers die actief waren om alles in goede banen te leiden bedanken voor hun inzet, ondersteuning en/of sponsoring. We zien jullie graag bij ons volgende evenement: de Strabrechtse Heideloop (25 augustus a.s.).

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.