3e en laatste LOGO Trimloop op dinsdag 16 juni

Ondanks het weer waren er weer veel hardlopers en kinderen uit de regio naar de 2e LOGO Trimloop gekomen. Bijna 200 deelnemers gaven niks om de weersvoorspellingen en daar kregen zij geen spijt van.

Uiteraard lagen er hier en daar (flinke) plassen, maar dat zagen velen ook wel weer het plezier van in. De derde en tevens laatste van dit jaar staat gepland op dinsdag 16 juni!

De LOGO Trimloopcyclus is een jaarlijks terugkerend hardloop- en wandelevenement voor iedereen uit de regio. Jong en oud is welkom en er zijn verschillende afstanden waar men uit kan kiezen. Zo kunnen kinderen (t/m 12 jr) meedoen aan de Jeugdloop (1 of 2km), hebben de wandelaars de keuze uit een ronde van 6 of 9 kilometer en kunnen de hardlopers (vanaf 12 jaar) kiezen uit 1 of 2 rondes van 5 km. Alle routes starten en finishen bij Café de Boerderij/Stal de Meijldijk (Kreijl 40 te Heeze) en lopen door de bossen.

Tijden en inschrijven

De Trimloop begint traditiegetrouw met de Jeugdloop. Zij starten om 19.00 uur en 5 minuten later volgt het startschot voor de wandelaars. De hardlopers en hardloopsters van de 5 en 10km kunnen alle kinderen aanmoedigen tot aan de finish en eventueel zelf meelopen, want zij starten om 19.30 uur.

Kinderen (van groep 1 t/m 8) kunnen zich aanmelden via Sjors Sportief. LOGO-leden en alle kinderen van 15 jaar of jonger mogen gratis deelnemen. Aan de rest van 16 jaar en ouder vragen wij € 3,00 inschrijfgeld per editie. Je kunt je ter plekke tot 10 minuten voor de start van jouw onderdeel inschrijven. Kijk voor meer informatie op http://www.logogeldrop.nl of neem eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Over LOGO Geldrop

Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.