Trainen voor (de halve) Marathon Eindhoven

Train met LOGO naar (de halve) Marathon Eindhoven

Ook dit jaar verzorgt LOGO (i.s.m. Run2Day Eindhoven) een speciaal project voor hardlopers die de hele of halve marathon van Eindhoven willen lopen. Dit jaar voor het eerst onder de nieuwe naam: LOGO for it!

Op zondag 11 oktober, och het lijkt nog zo ver weg, vindt het grootste sportevenement in de regio weer plaats: Marathon Eindhoven. In totaal zullen zo’n 23 duizend hardlopers klaarstaan en hun kilometers gaan lopen. Maar (!) daar moet voor getraind worden. Dus wil jij een keer een halve marathon lopen of na een aantal halve eens een keer trainen voor een hele marathon? Bij LOGO kan het!

Voordelen
Tijdens het LOGO for it!-project train je 5 maanden lang, driemaal per week mee met onze regulieren groepen. Je wordt begeleid door ervaren trainers, loopt altijd op jouw eigen niveau, je kunt gebruik maken van testlopen en een coopertest en onze sponsor Run2Day Eindhoven heeft ook nog een leuke verrassing voor je. Daarnaast ben je van harte welkom tijdens onze clubavonden en sluiten we de 5 maanden gezamenlijk en gezellig af onder het genot van een hapje en drankje op dinsdag 13 oktober. De kosten voor deze 5 maanden bedragen € 37,50.

Aanmelden en bijeenkomst
Wil jij de uitdaging aan gaan? Meld je dan aan via onze website, http://www.logogeldrop.nl, en we zien je op zondag 17 mei a.s. Op woensdagavond 13 mei zal er een informatieavond plaatsvinden over dit project én hardlopen in het algemeen. Deze gratis toegankelijke avond start om 20.00 uur bij Run2Day Eindhoven (Geldropseweg 19 te Eindhoven). Meer informatie is te vinden op http://www.logogeldrop.nl en op onze Facebookpagina.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.