Informatieavond ‘Sportief wandelen, ook voor U!’

Voor de tweede keer dit jaar organiseert LOGO een informatieavond. Ditmaal voor de wandelaars onder ons. Want of je nu jong of oud bent, wandelen is namelijk goed voor alles. Je hart, bloedvaten, bloeddruk en niet te vergeten: je humeur!

Programma, locatie en tijd
Op woensdag 8 april organiseert LOGO in samenwerking met het LoopCentrum, Judith Huysmans en Rabobank Dommelstreek deze informatieavond. Onder andere de volgende thema’s zullen aan de orde komen: voeding, kleding, schoeisel, de reden waarom wandelen zo goed is voor iedereen en er wordt ingegaan op de trainingsaanpak met de focus op het Rondje Someren (40km) dat in juli plaats zal vinden.

Deze gratis informatieavond zal plaatsvinden in “De Ontmoeting” van Rabobank Dommelstreek (Laan der 4 Heemskinderen 7, te Geldrop) en zal van 19.30 uur tot ongeveer 21.15 uur duren.

Aanmelden
Lijkt je dit interessant en zou je hier wel meer over willen weten? Meld je dan gratis aan! Dit kan via de website van LOGO (www.logogeldrop.nl) en kost je nog geen minuut. We zien je dan.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.