Durf jij het aan? Hardlopen op ‘het dak van Brabant’

Durf jij het aan? Hardlopen op ‘het dak van Brabant’? Ook dit jaar organiseren LOGO, LONU en LGM samen de Gulbergencross op de Gulberg in Nuenen die 60 meter boven de zeespiegel ligt. Ditmaal vindt deze unieke cross plaats op zondag 15 maart.

De deelnemers hebben de keuze uit meerdere afstanden. Elke ronde bestaat uit 2 kilometer met een max van 5 rondes. Het is een hele mooie, maar ook een pittige cross. Zo klimmen de hardlopers en -loopsters in totaal 250 hoogtemeters en hebben sommige delen van het parcours een stijgingspercentage van maar liefst 15% (!). Eén groot voordeel van omhoog moeten is dat je ook weer naar beneden mag.

Ga jij de uitdaging aan?
Lijkt je dit een mooie uitdaging? Schrijf je dan nu in! Voorinschrijven kan via http://www.inschrijven.nl en voor maar € 4,- ben je van harte welkom. Weet je nog niet zeker of je kan? Geen probleem. Je kunt ook na inschrijven tot 10 minuten voor de start die om 11.00 uur is. Dan kost het € 5,-. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis deelnemen. Meer informatie is te vinden op www.gulbergencross.nl.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.