Leer leren bewerken tot een tas? Ja, dat kan!

Mark Beusen –exposant in ‘de ruimte’- leert je de beginselen in een workshop van 3,5 uur. In ‘de ruimte’ geeft Mark op zondag 1 maart a.s. van 14:00 tot 16:30 uur een workshop visleer maken.

De van dik tuigleer voorgevormde bodem bereidt Mark voor, maar hij demonstreert het maken ervan wel ter plekke. Je gaat vervolgens zelf handmatig het leer op maat snijden en de onderdelen aan elkaar naaien. De diameter van de tas wordt ongeveer 10 cm, de hoogte ongeveer 20 cm. Deze workshop is een introductie op de cursus ‘leren tas maken’, ervaring is niet nodig en materiaal en gereedschap neemt Mark Beusen uiteraard mee. Het minimum aantal deelnemers is 5, het maximaal aantal deelnemers is 10.

Je kunt je inschrijven voor de workshop, inclusief materialen en gereedschappen bij Mark Beusen via info@artefabrica.nl. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 10 deelnemers geplaatst worden. De kosten zijn € 55,00 per persoon, inclusief BTW en materiaal. Na inschrijving krijg je een bevestiging van deelname van Mark.

Je vindt ‘de ruimte’ in het voormalige postkantoor aan de Molenstraat 2 in Geldrop.
Zoals altijd is de toegang gratis. We zijn open op zaterdag- en zondagmiddag van 1 tot 5 uur. Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.artefabrica.nl