Inloopspreekuur startende ondernemers in Geldrop

Het starten van een eigen bedrijf is een hele stap en levert veel vragen op. Rabobank Dommelstreek wil startende ondernemers graag op weg helpen en organiseert daarom een inloopspreekuur. Op donderdag 26 februari vindt het inloopspreekuur plaats tussen 16.00 en 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum in Geldrop.

Vrijblijvend oriënteren
Bedrijvenadviseur Koen Scheepers: “Het starten van een eigen onderneming is populair. Terecht natuurlijk, voor jezelf beginnen is een mooi avontuur. Voordat je de knoop doorhakt komen er veel vragen op je af. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor alle facetten van jouw bedrijf. Waar begin je? Met welke financiële aspecten en risico’s dien je rekening te houden? Hoe kun je het succes behalen dat je voor ogen hebt? Een goede start als ondernemer is van groot belang. Daarom organiseren we het inloopspreekuur. Het is laagdrempelig en biedt oriënterende ondernemers de kans om vrijblijvend hun vragen te stellen. Ik spreek wekelijks startende ondernemers en kan daardoor advies en praktische tips geven om goed voorbereid van start te gaan.”

Eerste editie
Het inloopspreekuur vindt voor de eerste keer plaats op donderdag 26 februari. Oriënterende starters zijn welkom tussen 16.00 en 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum van Rabobank Dommelstreek aan de Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop. Een afspraak maken is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/dommelstreek