Start 2015 sportief!

#Startcoach-project weer van start

De foto is gemaakt door L.A.J. Schutter.

Geldrop, 21 december 2014 – Is het een goed voornemen of wilde je altijd al eens gaan hardlopen? Of heb je een poosje niet meer gelopen en zoek je de motivatie om weer te beginnen? Of loop je gewoon liever in een groep? Welke reden ook, je bent van harte welkom bij het #startcoach-project van LOGO! Het project begint op dinsdag 13 januari 2015 en je kunt instromen tot 14 dagen na de start.

Onder begeleiding van gecertificeerde trainers ga je samen met gelijkgestemden 4 maanden lang, 2 maal per week trainen. Samen werk je aan je duurvermogen, snelheid en looptechniek. Na het #startcoach-project kun je doorstromen naar de reguliere trainingsgroepen. Meer ervaren lopers die aan hun techniek en uithoudingsvermogen willen werken zijn ook welkom. Bij LOGO train je altijd op je eigen niveau en er zijn mogelijkheden om al gedurende het programma door te stromen naar een hogere groep.

Bijeenkomst
Op woensdag 7 januari organiseren LOGO en het LoopCentrum een informatieavond voor geïnteresseerden. We zullen het gaan hebben over het project én hardlopen in het algemeen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze avond start om 20.00 uur op het Tournooiveld 10a, te Geldrop.

Aanmelden
Aanmelden voor dit LOGO-project kan via onze website, www.logogeldrop.nl. Hier staat alle informatie over dit trainingsprogramma beschreven. Na aanmelding bent u nog geen LOGO-lid, maar u kunt binnen deze periode wel aan alle overige activiteiten deelnemen met dezelfde condities als LOGO-leden.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 400 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen via Facebook en Twitter.