Patrick de Vet nieuw raadslid SP

Sinds maart 2014 is Tom van den Reek raadslid voor de SP in Geldrop-Mierlo. Hij is vol enthousiasme aan de gang gegaan maar is tot de conclusie gekomen dat de veranderingen in zijn persoonlijke leven veel energie vergen. De inwoners van Geldrop-Mierlo hebben volgens Tom recht op raadsleden die zich voor de volle honderd procent in kunnen zetten. Helaas lukt dat Tom op dit moment niet en daarom heeft hij besloten om een stapje terug te zetten.

Fractievoorzitter Marc den Heijer reageert op het aangekondigde vertrek van Tom van den Reek: “Erg jammer om een talentvolle jongen als Tom te moeten laten gaan als raadslid. Ik bewonder enorm dat hij deze keuze heeft gemaakt, het was zeer zeker niet makkelijk, maar hij begrijpt heel goed dat de SP het beste voor de inwoners wil en dat hij, op dit moment, dat niet kan brengen. Hij heeft veel voor de SP Geldrop-Mierlo gedaan en zal dat in de toekomst zeker blijven doen, alleen niet meer in de gemeenteraad.”

Patrick de Vet zal de plaats van Tom innemen. Patrick is één van de eigenaren van café-zaal Hoog en Droog in de Coevering en is al een tijdje op de achtergrond mee aan het kijken bij de SP-fractie. Vanaf maandag 15 december zal Patrick in de gemeenteraad een zetel voor de SP in gaan nemen.