HeideCafé d’n Vrije Vogel

Eind november en het voelt als lente. De zon schijnt en de temperatuur stijgt naar een fraaie 15 C. Een rondje over de hei staat op het programma. En daarbij kun je tegenwoordig even pauzeren op De Plaetse. Bij HeideCafé d’n Vrije Vogels was meer dan de helft van de tafels al in gebruik. Een echte aanrader.

Op de website van het café staat te lezen: “Welkom op de website van HeideCafé d’n Vrije vogel! Een gezellig café gelegen in een prachtig natuurgebied in Heeze, de Strabrechtse Heide. Bij het HeideCafé bieden wij u een heerlijk rustpunt waar u kunt genieten van de natuur en van elkaar na een lange wandeling of fietstocht.

Doordat er wordt gewerkt met producten uit eigen tuin en met prcoducten van onze lokale leveranciers heeft u altijd een vers gerecht en kunt u proeven van de regio!

Geniet van een heerlijk kopje koffie met gebak, probeer een van onze pannenkoeken of maak een keuze uit het uitgebreide assortiment aan rijkelijk belegde broodjes. Ook bent u hier aan het juiste adres voor een koud glas trappist of een van onze andere speciaalbieren.”