Een weekend vol variatie in De Dreef

In wijkcentrum De Dreef is van alles te doen. Het komend weekend staan er drie zeer uiteenlopende evenementen op de agenda. Vrijdag 31 oktober houden de vrijwilligers een spookachtige, spannende Halloweentocht. Op zaterdag 1 november is de jaarlijkse playbackshow van De Doorzetters, zondag 2 november is de Senioren Blaaskapel te gast.

De Dreef wil een bruisend activiteitencentrum zijn met activiteiten voor jong en oud. Bestuursvoorzitter Martin de Bruijne: “Het komend weekend is daar een heel mooi voorbeeld van. Met op vrijdag spektakel voor de jeugd, zaterdag een feestelijke avond met een hoofdrol voor De Doorzetters en op zondag een blaaskapel op ons podium. Een breed programma in ons gebouw, allemaal dankzij de inzet van onze vrijwilligersploeg.”

Vrijwilligers van wijkcentrum De Dreef hebben voor vrijdag 31 oktober een echte Halloweentocht uitgezet in de wijk Coevering. De tocht begint om 19.00 uur vanuit De Dreef aan de Willem Barentszweg 69. Wie mee wil lopen kan zich bij De Dreef inschrijven. Na afloop is er nog een drankje en afsluitertje in De Dreef. Kosten voor de tocht zijn twee euro per persoon.

De Doorzetters zijn al jarenlang thuis in De Dreef. De vereniging voor mensen met een beperking houdt regelmatig een gezellige discoavond in het wijkcentrum. De Dreef is residentie van carnavalsvereniging De Doorzetters. Zaterdagavond 1 november is de jaarlijkse playbackshow van De Doorzetters, uiteraard in De Dreef.

Het weekend wordt zondag 2 november afgesloten met het Goodwillconcert van de Senioren Blaaskapel. Het Goodwillconcert is van 14.30 tot 16.30 uur, de toegang is gratis.