Inschrijven bij Peuterspeelzaal Stap In en Speelotheek Geldrop

Vindt u het belangrijk dat uw peuter leert spelen met andere kinderen in een uitdagende omgeving met een gevarieerd spelaanbod? Een plek met gekwalificeerde leidsters, die op een professionele en enthousiaste wijze uw kind begeleiden richting de basisschool. Kortom een plaats waar uw kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen en zich prettig en geborgen voelt! Daar bent u bij peuterspeelzaal Stap In aan het goede adres.

Speelotheek Geldrop is, net als wij, van mening dat goed speelgoed en een gevarieerd aanbod een goede aanvulling is om kinderen in hun ontwikkeling een stapje verder te helpen. Bij de speelotheek leent u speelgoed voor alle leeftijden zoals een babygym, Duplo, Knex, gezelschapsspelletjes en voor de beginnende lezertjes hebben zij heel veel educatieve spelletjes waardoor het leren lezen nog leuker wordt! Tijdens onderstaand inschrijvingsuurtje laten zij een deel van hun assortiment zien.

Peuterspeelzaal Stap In en Speelotheek Geldrop houden samen een inschrijvingsuurtje.
Op Woensdag 29 oktober 2014 van 11.15u tot 12.15u is er gelegenheid om met uw kind rond te kijken en in te schrijven voor zowel peuterspeelzaal Stap In als voor Speelotheek Geldrop.
U bent van harte welkom bij:

Peuterspeelzaal Stap In
Vespuccistraat 1, Geldrop
 040-2853838