Gezellig en sportief tennis toernooi bij De Mast

Van 10 t/m 21 september zijn bij tennisvereniging De Mast de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Alle leden konden zich inschrijven voor de single, dubbel of mix. Deze drie catergorieen zijn onderverdeeld in diverse speelsterktes. Tot en met donderdag 18 september werden de poulewedstrijden gespeeld en vervolgens de kwartfinales. In het weekend van 20 en 21 september werden de halve finales en finales gespeeld. De clubkampioenen in de single bij de senioren zijn geworden: Sandra Doreleijers en Gwenael Herigault.

Bij de jeugd hadden we de categorieën ingedeeld zoals er ook in de nieuwe competitievorm gespeeld wordt. De jongste kinderen hadden rode ballen, de wat oudere kinderen oranje of groene ballen en de oudste jeugd had gele ballen om mee te tennissen.

Het was ontzettend leuk om te zien hoe de kinderen aan elkaar gewaagd waren en hoe er gestreden werd om de eerste plaats. Toch kan er uiteindelijk maar 1 winnaar zijn in iedere categorie en 1 echte clubkampioen. De clubkampioen bij de jeugd is dit jaar geworden Pieter Goes.

Het weer was geweldig: lekker om te tennissen , maar daardoor kwamen ook veel mensen kijken. Er hing zoals altijd weer een gezellige sfeer op het tennispark.

Het was een supergezellig en zeer sportief toernooi. Erg goed om te zien dat er weer veel nieuwe leden mee deden, want dit kampioenschap is bijzonder geschikt om veel andere clubgenoten te leren kennen.

Doe je in 2015 ook mee met de clubkampioenschappen van Tennisvereniging de Mast? Maak kennis met tennis, voor meer informatie www.de-mast.nl of stuur een mail naar ledencommissie@de-mast.nl of bel met Joyce Matulessy
06-19558757.