Bevrijdingsfeer 2014; Free your Selfie Creatieve workshop voor jongeren

Van 12 tot en met 21 september vieren we in Geldrop-Mierlo Bevrijdingsfeer 2014. Ook Bibliotheek Dommeldal doet mee. Voor jongeren organiseert de Bibliotheek op 10 september een workshop P(h)oetry. Met daarna een optreden op 12 september op het podium op het plein in Geldrop

Wat betekent vrijheid voor jou?
Hella Hertogs heeft veel ervaring met creatieve workshops. Zij helpt je op weg. In de bibliotheek van Geldrop, ga je die woensdag, van 17.00-19.00u, een aansprekende slogan bedenken, die uitdrukt wat jij voelt bij het woord vrijheid/bevrijding. Daarbij zoek je ideeën op de computer. Als je een slogan hebt bedacht, ga je hem toevoegen aan een Selfie. Daarmee kun je op een creatieve manier jouw gedachten over vrijheid laten zien.

Heb je een SuperSelfieStok? Handig! Neem hem mee naar de workshop. Je kunt natuurlijk ook je eigen laptop meenemen, dan heb je al de creatieve programma’s bij de hand. Omdat de workshop gepland staat rond etenstijd, zorgt de bibliotheek voor een frisdrankje en een smakelijke Hotdog. Met mosterd of ketchup?

Laat zien wat vrijheid voor jou betekent
Op vrijdag 12 september begint het bevrijdingsfeest in Geldrop, in de grote tent op de Heuvel. Dan staat de performance van jou (samen met de andere deelnemers van de workshop) als een van de eerste onderdelen op het avondprogramma. Op het grote scherm laten jullie zien wat je gemaakt hebt. En, als je wilt, geef je er zelf een toelichting bij. Daarna plaatst de Bibliotheek de Selfies op de website.

Beide activiteiten zijn gratis. Dus kom, neem je vriend(en) mee, en laat zien wat vrijheid voor jou/jullie betekent! Schrijf je vòòr 8 september in via de website van de bibliotheek http://www.bibliotheekdommeldal.nl