Open huis Wooninc.Plus Kastanjehof in Geldrop

Voor senioren die al wat ouder zijn maar graag zelfstandig willen blijven wonen hebben wij het Wooninc.Plus concept met 11 woongebouwen in de regio, waaronder Wooninc.Plus Kastanjehof in De Akert in Geldrop. Om senioren met dit concept en deze locatie te laten kennismaken, organiseren wij een open huis op donderdag 11 september van 15.00 tot 17.00 uur en op donderdag 2 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelding hiervoor is niet nodig. De koffie staat klaar.

Wooninc.Plus
Wooninc.Plus appartementen zijn altijd gelijkvloers. De huurprijs is maximaal € 699 (onder de huurtoeslaggrens). Bewoners kunnen gebruik maken vele voorzieningen en services, waaronder een gastvrije ontmoetingsruimte en een veelzijdig activiteitenprogramma. In Kastanjehof kunnen bewoners verder gebruik maken van een maaltijdservice, kapsalon, manicure/pedicure, jeu de boulesbaan, biebpunt van Bibliotheek Dommeldal, wasserette, logeerkamers en video- en toegangscontrolesysteem. Zorg op maat is altijd dichtbij, dankzij de directe samenwerking met lokale zorg- en welzijnspartners.

Interesse?
Wilt u meer informatie over Wooninc.Plus Kastanjehof, neem dan contact op met Isabelle Vugts via 040 265 44 02.

Burendag
Op zaterdag 27 september is het nationale burendag. Door het gehele land verspreid worden dan op vele locaties allerlei activiteiten georganiseerd. Ook in diverse Wooninc.Plus gebouwen. In Wooninc.Plus Kastanjehof wordt dan in samenwerking met woonzorgcentrum Akert een wijkfeest georganiseerd. Iedereen is van harte welkom tussen 14.00 en 16.30 uur voor een gezellige middag in de ontmoetingsruimte van Kastanjehof. Met live muziek en een hapje en een drankje. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten in de knutselhoek.