Informatieavond voor beginnende hardlopers

#startcoach in een nieuw jasje

Op woensdag 27 augustus organiseren LOGO en het LoopCentrum een informatieavond over het beginnen met hardlopen. De avond is voor iedereen die graag (weer) wil beginnen met hardlopen.

Tijdens deze vrijblijvende en gratis toegankelijke avond krijgt u meer informatie over het #startcoach-project van LOGO en het starten met hardlopen. Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats bij café-zaal “Het Wapen van Zesgehuchten” (Hoog Geldrop 158 te Geldrop) en zal om 20.00 uur beginnen.

Het #startcoach-project start, voor de laatste keer dit jaar, op dinsdag 2 september 2014. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers ga je samen met gelijkgestemden 4 maanden lang, 2 maal per week trainen. Samen werk je aan je duurvermogen, snelheid en looptechniek.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 400 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen via Facebook en Twitter.