Nieuwe afstand bij de Strabrechtse Heideloop

“Hardlopen en wandelen over de Strabrechtse Heide”

Ook dit jaar staat de laatste dinsdag van augustus in het teken van één van de mooiste hardloop- en wandelevenementen van Nederland: De Strabrechtse Heideloop. Voor het eerst sinds haar bestaan organiseert LOGO deze unieke loop in samenwerking met Het Loopcentrum Horst en hoopt zij weer veel hardlopers en wandelaars uit de regio te mogen verwelkomen.

De Strabrechtse Heideloop (SHL) is een trimloop en (nordic)wandeltocht over de altijd mooie Strabrechtse Heide. Helemaal in de zomermaanden! De SHL kan het best beschreven worden als een hardloop- en wandelevent met mooie routes, veel natuur en verschillende afstanden.

Nieuwe afstand!
De start/finish zal wederom bij Manege Meulendijks (Strabrechtseheideweg 6 te Heeze) zijn. Vandaaruit zijn er verschillende routes uitgezet. Zo hebben de (nordic)wandelaars de keuze uit een ronde van 3,4km en 9,2km. De hardlopers hebben er dit jaar een extra afstand bij. Naast de gebruikelijke 3,4 en 10 kilometer kunnen de hardlopers dit jaar ook kiezen voor een route van 6,2km. Uiteraard loopt deze nieuwe route ook over de Strabrechtse Heide, waardoor ook de deelnemers die deze route gaan lopen volop kunnen genieten van de natuur.

Ook genieten van de heide?
Schrijf je dan nu al in! Voorinschrijven kan t/m zaterdag 23 augustus via http://www.inschrijven.nl. Inschrijven op de wedstrijddag zelf kan vanaf 18.00 uur. De kosten voor de jeugd (onder 16 jaar) bedragen €2,50. Volwassenen (vanaf 16 jaar) betalen €5,00. Kijk voor meer informatie over LOGO en andere wedstrijden op http://www.logogeldrop.nl.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 400 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen via Facebook en Twitter.