Geld verdienen in De Dreef

Ook in het nieuwe seizoen organiseert wijkcentrum De Dreef regelmatig een themamarkt. Een markt waar iedereen aan deel kan nemen. Dit jaar zijn er in ieder geval nog themamarkten in september, oktober en november.

De themamarkt is een soort vlooienmarkt, maar dan specifiek gericht op bepaalde artikelen. Op zaterdag 6 september is er weer een antiek- en curiosamarkt.

Bij de antiek- en curiosamarkt gaat het om oude spullen. Antieke gebruiksvoorwerpen, servies van grootmoeder, de handzaag waar opa mee knutselde, enz. enz. Daarnaast is er gelegenheid om curiosa spulletjes te verkopen. Denk hierbij aan artikelen uit de jaren zestig en zeventig. Retro artikelen en zeldzame spullen. Het is zeker niet de bedoeling dat de themamarkt een ‘rommelmarkt’ wordt. Voor de ‘gangbare’ vlooienmarkt spullen kunt u iedere maand terecht op de rommelmarkt in De Dreef.

Speelgoed
Op zaterdag 25 oktober staat er een speelgoedmarkt gepland. Dan kunt u overtollig speelgoed verkopen en uiteraard ook vast op zoek naar leuke en betaalbare cadeautjes voor de dan naderende feestdagen.

Strips
Een nieuw initiatief voor Geldrop is de stripboekenmarkt die De Dreef in november organiseert. Op zaterdag 29 november staat De Dreef vol met stripboeken en verzamelitems van stripfiguren.

Particulieren kunnen een of meerdere tafels huren. Het huren van een tafel kost vier euro, wie twee tafels vol wil zetten met spulletjes betaalt zeven euro. Opgeven kan bij De Dreef, Willem Barentszweg 69 te Geldrop, telefoon 040-2856844, mail: beheer@dedreef.nl

Uw reservering is definitief na betaling.

De themamarkten zijn van 10.00 tot 15.00 uur in De Dreef.

www.wijkcentrumdedreef.nl