Zomer 2014 bij Ienz Hair DeZign

Wat ga jij doen deze zomer? Heerlijk aan het strand, stedentrip, wereldreis? Een break tussen je studies? Wij hebben er ook zin in. Maar van te voren zijn we nog volop bezig, met nieuwe tips en tricks op haarmode- gebied.

Het team van IenZ HairDezign is onlangs naar een cursus geweest van LECO van Zadelhof. We weten nu precies hoe we u de Jennifer Lopez- looks kunnen geven.

Britt is genomineerd voor de Vision of Elite awards. En 30 juni gaat ze op het podium werken, met Young Inter Coiffure, in Bloemendaal.

Gaby doet de Kérastase Ambassadeurs training. Dus voor een goed haar- en hoofdhuid- advies, weet u waar u moet zijn!

Desiree, Nicky en Iene zijn bezig met een uitgebreide kleurtraining.

We werken met Inoa, een amoniavrije haarkleuring, waar de waterstofperoxide vervangen is door olie. Dus u begrijpt wat dit voor uw haar doet. Meer glans en een gezonde hoofdhuid. Dus allemaal volop voor u in de weer. We willen graag de beste zijn.

Dan nog wat vakantietips. Bescherm uw haar, net als uw huid in de zon. De olie van Kerastase werkt perfect bij veel zwemmen, in chloor en zeewater. Bij lang haar: spuit er eerst de olie in en vlecht het dan in. Uw haar blijft veel beter beschermd.

Gaat u veel wandelen of fietsen, leg dan een film laagje over uw haar.

Loop eens binnen voor een gratis advies en bij 2 producten krijgt u ook nog een shampoo voor de zon gratis. De trend voor deze zomer is koele en warme kleuren gecombineerd met leuke pastel tinten. Bij lang haar veel high en lowlights.

Dus er is van alles gaande bij IenZ Hair DeZign. We wensen u een geweldige zonnige vakantie, en graag tot gauw.

Groetjes team IenZ Hair DeZign.

Volg ons op Twitter en Facebook, en win leuke prijzen.