Erg warm tijdens 2e LOGO Trimloop

Ondanks de warmte ruim 200 deelnemers bij 2e LOGO Trimloop

Geldrop, 21 mei 2014 – Ondanks de warmte, het was ruim 25 graden, was het dinsdagavond 20 mei weer erg druk en gezellig bij Manege de Meijldijk. In totaal waren er ruim 200 deelnemers op het jaarlijks terugkerend evenement van LOGO afgekomen om samen hard te lopen of te wandelen.

Nadat het startschot voor de sportieve kinderen geklonken had waren de wandelaars aan de beurt. Zij trokken de bossen in voor hun rondje van 6 of 9 kilometer. De kinderen liepen de scholierenloop (1 of 2 km) en na afloop was er de gebruikelijke prijsuitreiking. Om half 8 was het de beurt aan de hardlopers en –loopsters. Veel LOGO-leden waren van de partij en het was leuk om te zien dat er ook veel andere deelnemers uit de regio waren gekomen.

Nog voordat het startschot van de 5 en 10 km klonk was er eerst nog een klein ‘feestje’. LOGO-lid Nico van Arkel werd letterlijk in het zonnetje gezet, omdat hij 80 jaar is geworden. Nico is sinds oktober 2009 al lid van LOGO en kreeg uit handen van de andere 80-jarigen een bos bloemen aangereikt.

Nog één Trimloop dit jaar
De LOGO Trimloop wordt nog één keer georganiseerd dit jaar; en wel op dinsdagavond 17 juni! Dus wil jij ook/nog een keer deelnemen aan dit gezellige en sportieve evenement, schrijf deze datum dan in je agenda. De start is wederom om 19.00 uur bij Manege de Meijldijk. Kijk voor meer informatie over LOGO en de Trimloop op http://www.logogeldrop.nl.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 400 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen via Facebook en Twitter.