Open dag bij Scouting Hikegroep

Op zaterdag 10 mei zet de Scouting Hikegroep Geldrop haar deuren wijd open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar en ben je van harte welkom in de Blokhut aan de Jan Raassensweg 1 in Geldrop. De Blokhut is gelegen in recreatiegebied De Smelen aan het Logopad net voor het viaduct over de A67.

Alle speltakken draaien hun gewone programma. De bevers (5-7 jaar) draaien van 10.30 tot 12.30 uur; welpen (7-11 jaar) en scouts (11-15 jaar) draaien van 14.00 tot 17. 00 uur. Kinderen kunnen meedoen met allerlei scoutingactiviteiten, een speurtocht doen in en om de Blokhut of brood bakken boven een houtvuur. Ouders kunnen informatie inwinnen over het lidmaatschap, films en foto’s bekijken van zomerkampen en activiteiten en onze prachtige blokhut bezichtigen.

En ook voor middelbare scholieren, studenten en jong volwassenen is een bezoek de moeite waard. Wij bieden namelijk ook stageplaatsen aan in de maatschappelijke sector en kunnen aanvulling gebruiken van ons leidingteam.

Kijk voor meer informatie op onze website www.hikegroep.nl of op onze Facebookpagina.