Meedoen met de antiek- en curiosamarkt in De Dreef

Wijkcentrum De Dreef houdt op zaterdag 8 maart een antiek- en curiosamarkt. Iedereen kan aan deze themamarkt deelnemen.

De themamarkt is specifiek gericht op bepaalde artikelen. Bij de antiek- en curiosamarkt gaat het om oude spullen. Antieke gebruiksvoorwerpen, servies van grootmoeder, de handzaag waar opa mee knutselde, enz. enz. Daarnaast is er gelegenheid om curiosa spulletjes te verkopen. Denk hierbij aan artikelen uit de jaren zestig en zeventig. Retro artikelen en zeldzame spullen. Het is zeker niet de bedoeling dat de themamarkt een ‘rommelmarkt’ wordt. Voor de ‘gangbare’ vlooienmarkt spullen kunt u iedere maand terecht op de rommelmarkt in De Dreef.

Particulieren kunnen een of meerdere tafels huren en zo proberen hun antiek en curiosa te verkopen. Het huren van een tafel kost vier euro, wie twee tafels vol wil zetten met spulletjes betaalt zeven euro. De antiek- en curiosamarkt is op zaterdag 8 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Opgeven kan bij De Dreef, Willem Barentszweg 69 te Geldrop, telefoon 040-2856844. Uw reservering is definitief na betaling.

Meerdere markten
De Dreef zal in 2014 vaker een themamarkt organiseren. Op zaterdag 12 april is de kledingmarkt ‘ruim je kledingkast op’. Verder staat er onder meer nog een muziek- en filmmarkt en een stripboekenmarkt op het programma.

Nadere informatie over deze markten is verkrijgbaar via De Dreef en via www.wijkcentrumdedreef.nl.

Een gedachte over “Meedoen met de antiek- en curiosamarkt in De Dreef

  1. J.Aarts 19/02/2014 / 10:38

    ik wil een kraam voor 8 maarts 2014

    Like

Reacties zijn gesloten.