Verkiezingsmarkt in de Bibliotheek

Vanaf 24 februari vindt u in uw bibliotheek de programma’s van de lokale politieke partijen die meedoen aan de Gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. Om u te informeren over hun programma´s en toekomstplannen.

Digitaal uw vraag stellen
Soms wilt u zelf met de politici in gesprek, omdat u misschien een prangende vraag heeft, of omdat u wilt weten hoe uw politieke partij denkt over bepaalde zaken. Stel uw vraag dan via de website van de bibliotheek, www.bibliotheekdommeldal.nl. De bibliotheek speelt vervolgens uw vraag of opmerking door aan de juiste persoon. En u krijgt rechtstreeks van hem/haar antwoord.

Praten met politici
Maar u kunt ook over uw vraag/opmerking in discussie gaan. Want in de week voorafgaand aan de verkiezingen zijn, tijdens een avonduitlening, de medewerkers van de lokale politieke partijen zelf aanwezig. Om met u in gesprek te gaan, of om antwoord te geven op uw vragen.

In vestiging Geldrop zijn de lokale politici aanwezig op donderdagavond (koopavond met gratis parkeren) 13 maart van 18.00-20.00 uur.

In vestiging Mierlo komen de politici naar u toe op maandagavond 17 maart van 18.00-20.00 uur.
Bibliotheek Dommeldal nodigt u uit om gebruik te maken van deze gelegenheid om u te informeren, voordat u gebruik gaat maken van uw democratisch recht om te gaan stemmen.