Milieudefensie Geldrop-Mierlo in actie voor Warme Truiendag

Milieudefensie Geldrop-Mierlo roept iedereen op om mee te doen met de Warme Truiendag 2014 op vrijdag 7 februari. Deze landelijke dag is een initiatief van Greenchoice en het Klimaatverbond Nederland.

De Warme Truiendag is dé nationale dag om op een positieve en laagdrempelige manier aandacht te besteden aan het belang en de noodzaak van energiebesparing.

Volgens Milieudefensie Geldrop-Mierlo is meedoen heel simpel: “zet deze dag de verwarming tenminste 1 graad lager, trek warme kleding aan en bespaar zo 7% energie per graad. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!”

Voor deze actie worden overheid, bedrijven, scholen en consumenten aangesproken om energie te besparen. De warme trui staat symbool voor alles wat u zélf kunt doen om energie te besparen.

Wie mee wil doen kan zich aanmelden via www.warmetruiendag.nl.

De Milieudefensiegroep Geldrop-Mierlo wil graag aandacht schenken aan deze landelijke actie en staat op woensdag 5 februari met hun bakfiets op de weekmarkt in Geldrop. “Wij vragen het publiek om mee te doen met de Warme Truiendag, dus om de verwarming een graadje lager te zetten en een trui aan te trekken”, aldus Milieudefensie Geldrop-Mierlo.