Verkoop je verzameling in De Dreef

Wijkcentrum De Dreef houdt op zaterdag 8 februari een verzamelmarkt. Iedereen kan aan deze themamarkt deelnemen. Naast de verzamelmarkt in de grote zaal van De Dreef is er tegelijkertijd een ‘zegeltjesmarkt’ in de Funzaal. Particulieren kunnen voor de verzamelmarkt een of meerdere tafels huren. Het huren van een tafel kost € 4,00; wie twee tafels vol wil zetten met verzamelspulletjes betaalt € 7,00.

De verzamelmarkt en zegeltjesmarkt is op zaterdag 8 februari van 10.00 tot 16.00 uur. Opgeven kan bij De Dreef, Willem Barentszweg 69 te Geldrop, telefoon 040-2856844. Uw reservering is definitief na betaling.

De themamarkt is specifiek gericht op bepaalde artikelen. Bij de verzamelmarkt gaat het om allerhande spullen die mensen sparen. Denk aan postzegels, stickers, munten, speldjes en sigarenbandjes. Maar ook flippo’s, Disney spullen, houten speelgoed etc. etc. Deelnemers aan de themamarkt kunnen hun verzamelitems tentoonstellen, verkopen of proberen te ruilen.

Het moet wel echt om verzamelitems gaan. Het is zeker niet de bedoeling dat de themamarkt een ‘rommelmarkt’ wordt. Voor de ‘gangbare’ vlooienmarkt spullen kunt u iedere maand terecht op de rommelmarkt in De Dreef.

Zegeltjes
Veel mensen hebben allerlei zegeltjes thuis in de la liggen. Koffiepunten, zegeltjes van het tankstation, spaarkaarten voor speciale acties, supermarktpunten etc. etc. Al deze zegeltjes kunt u zaterdag 8 februari proberen te ruilen in de Funzaal van De Dreef. Deelname aan de zegeltjesmarkt is gratis.

Meerdere markten
De Dreef zal in 2014 vaker een themamarkt organiseren. Op zaterdag 8 maart is er een antiek- en curiosamarkt, zaterdag 12 april de kledingmarkt ‘ruim je kledingkast op’. Verder staat er nog een muziek- en filmmarkt en een stripboekenmarkt op het programma.

Nadere informatie over deze markten is verkrijgbaar via De Dreef en via de vernieuwde site www.wijkcentrumdedreef.nl.