De expositie in ‘de ruimte’ in Geldrop verlengen we tot en met zondag 19 januari.

Expositie De Ruimte GeldropIn ‘de ruimte’ in het voormalige postkantoor van Geldrop hebben vele bezoekers al de kunst bekeken van Mariska Aldenhuijsen, Peter Hendriks, Liesbeth Peters, Monique Peters, Manas Roy, Dripta Roy en Hanny Verbrugge. Ze krijgen heel veel positieve reacties en daarom is besloten de expositie te verlengen tot en met zondag 19 januari 2014.

‘de ruimte’ in het oude postkantoor van Geldrop, is een initiatief van vrijwilligers voor kunstenaars met een flinke portie idealisme. ‘de ruimte’ biedt kunstenaars gelegenheid om op een goede manier hun werk te exposeren en te verkopen. Voor u als bezoeker en kunstkoper is er veel te zien en te ontdekken.

Mariska Aldenhuijsen schildert kleurrijke cirkels, Peter Hendriks is multimedia beeldhouwer, Liesbeth Peters schildert en maakt objecten van papier-maché, Monique Peters werkt met porselein, Manas Roy en Dripta Roy uit respectievelijk Calcutta, India en Londen schilderen, ieder op zijn eigen wijze en Hanny Verbrugge schildert mensen.

Op zondag 26 januari 2014 gaat een nieuwe expositie van start met werk van Ben Lindhout, Bob Bruns, Ben van den Linden, Ton van den Hoogen, Dragan Despotovic en Gerna Scheepens. Ook deze groep exposanten laat weer een grote diversiteit zien in disciplines, onderwerpen en stijlen. Beslist weer de moeite om te bekijken!

U vindt ‘de ruimte’ in het voormalige postkantoor aan de Molenstraat 2 in Geldrop. Zoals altijd is de toegang gratis. Parkeren is gratis op ons eigen parkeerterrein naast het gebouw. We zijn open op zaterdag- en zondagmiddag van 1 tot 5 uur. U bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.efekkes.nl/deruimte.